imprescindibles

visites-guiades-estartit

Visites guiades a l’Estartit

Coneix amb uns altres ulls com era aquest meravellós poble de pescadors abans de l’arribada del turisme

L’Estartit és tot un paradís natural, on trobem un ric patrimoni natural i històric. Des dels Apartaments Sa Gavina us proposem endinsar-vos en conèixer la història més enllà dels espectaculars paisatges, les cales d’aigua cristal·lina i les meravelloses vistes que es pugui trobar en aquest poble de pescadors.

Del 14 de juliol al 25 d’agost, a partir de les set de la tarda el Museu de la Mediterrània organitza, juntament amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona visites guiades per conèixer més profundament l’Estartit.

Un moment únic per visitar-lo i conèixer els seus orígens com a poble de pescadors, descobrir com eren les primeres edificacions que es van fer, comprendre com vivia la gent anys enrere i, en definitiva, fer-se una idea de com era l’Estartit abans de l’arribada del turisme.

El punt de trobada d’aquests recorreguts serà a l’Oficina de Turisme de l’Estartit. Recordeu que, per participar, cal inscriure’s prèviament, ja que l’aforament és limitat. Aquestes inscripcions s’han de fer enviant un correu a museu@torroella-estartit.cat o trucant al 972755180. El preu de l’activitat és de només 4 €.

Per a més informació pot anar al següent enllaç

Apartaments Sa Gavina

habitación-apartamentos-sa-gavina

Els nostres apartaments es troben a menys de 15 minuts caminant del punt de reunió d’aquesta activitat, de manera que allotjar-se en apartaments Sa Gavina és la millor opció, ja que es localitzen en un lloc cèntric.

A més, si ets dels que cerca la brisa de la mar… tenim bones notícies! Tant si s’instal·la en els Apartaments Sa Gavina Gaudí (400 m) com si es decideix pels Apartaments Sa Gavina Medes (200 m) estarà a poquíssims minuts caminant de la platja de l’Estartit.

No s’ho pensi més i vingui a desconnectar uns dies a l’Estartit!

Pot fer la seva reserva fent clic al següent enllaç

Si té qualsevol dubte abans de fer una reserva no dubti en contactar amb nosaltres.

L’esperem!


Fotografia Estartit: https://platgetaestartit.files.wordpress.com/2015/01/estartit-antic1.jpg

Secured By miniOrange