Activitats

Visita a les Illes Medes

L’arxipèlag de les Illes Medes està molt a prop dels apartaments Sa Gavina Medes i Sa Gavina Gaudí, davant de l’Estartit Una milla Nàutica i this formato por 7 petites illes amb ONU Rocos fons Marí. S‘han acreditat la Existencia de més de 1.300 Espècies d’animales i vegetales, com el coral vermell, el mero i la llagosta.

Les Illes Medes formen part del Parc Natural i l’accés a les illes està restringit. Si no disposen d’embarcació pròpia (poden amarrar-la a les boies que estan situades un puntal de les Illes) poden fer una excursió en un dels barcos que surten del port de l’Estartit. Hi han diferents recorreguts, alguns inclouen la possibilitat de fer un bany la les illes, moltes embarcacions disposen d’un fons de vidre que permetrà als viatgers observar desde el barco la flora i fauna.

Un altre possibilitat que combina aventura i observació, es fer una sortida organitzada en kaiac. Hi han visites guiades, organitzades per especialistes que els acompanyaran en el seu recorregut. Recordin que no està permès desembarcar a les Illes.

Secured By miniOrange