Activitats

Visita a espais naturals en família

El poble de l’Estartit (Costa Brava) on estan els apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes està al Parc Natural de les Illes Medes-Costa del Montgrí-Baix Ter.

A L’Estartit, pels aficionats de la bicicleta, hi ha una amplia esplanada nomenada  Baix Ter, entre el riu Ter i el nucli urbà de l’ Estartit, amb molts camins a través dels camps agrícoles. És un espai totalment planer ideal per passejar a peu o amb bicicleta tota la família. Els apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes disposen de llocs especials per aparcar gratuïtament  les bicicletes (es recomana reservar les places per les bicicletes abans de la arribada als apartaments)

Sortint dels apartaments ens dirigim cap el port de l’Estartit pel passeig Marítim on poden elegir  diferents creuers per visitar les illes Medes, la exòtica costa del Montgrí i per visitar en vaixell d’altres pobles de la Costa Brava com, per exemple, Cadaquès. Són excursions per a un públic familiar on, nens i pares, podran gaudir des dels vaixells de la diversitat del fons marí, espectaculars vistes de la costa o d’un refrescant  bany a les illes Medes o a la costa del Montgrí.

Una altra divertida excursió és accedir a les cales de la costa del Montgrí. Des dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes poden visitar la Muntanya Gran en cotxe o a peu(segons la època de l’any) i baixar(a peu) a cales absolutament farèstecs. A l’Estartit hi ha les cales de Calella, Pedrosa i Ferriol , degudament senyalitzades per accedir-hi a peu. Són cales de profunditat d’aigua irregular, ideals per l’esnorquel i gaudir d’un paisatge típicament mediterrani.

La Oficina de Turisme de L’Estartit organitza excursions col•lectives a peu o amb bicicleta als voltants de L’Estartit i amb guies especialitzats.

Disponibilitat limitada (poden reservar places amb antelació a l’arribada)

Veure el video “Parc Natural del Montgri, illes Medes i Baix Ter”

Secured By miniOrange