blog

Vins amb denominació d'origen Empordà

Vins amb denominació d’origen Empordà – Febrer 2020

Empordà, és una denominació d’origen vinícola que abasta majoritàriament terrenys de les comarques de l’Alt i Baix Empordà.

Les vinyes estan en terrenys calcaris que van des del nivell del mar fins a 200 metres d’altitud. En elles es conreen diferents varietats de vins blancs i negres.

Els nostres apartaments es troben a prop de les poblacions de producció vinícola del Baix Empordà, que delimita el nord pel massís de l’Montgrí, el sud-oest pel massís de les Gavarres, que forma una plana costanera amb el massís de Begur, i a l’est amb el Mediterrani.

Trobaran cellers a prop dels nostres apartaments a escassos 20-40 minuts amb cotxe. Entre els quals els de: Mas Oller, Celler Mas Patiràs, Celler Mas Anglada i Sota els Àngels.

A més a més podran descobrir diferents tipus d’experiències que s’ofereixen entre vinyes, com ara: Visites a cellers o a les vinyes, visites teatralitzades, menjars i maridatges entre vinyes, cursos i tallers, verema entre vinyes, museus i centres enològics, vinoteràpia i degustacions al costat del mar.

Per obtenir més informació sobre la denominació d’origen Empordà, consultin el següent enllaç.

Els hi recordem que poden realitzar la reserva del seu apartament fent clic al següent enllaç.

 

 

 

Secured By miniOrange