Activitats

Esnorkel Estartit

Un dia d’Esnórquel a l’Estartit

Està planejant un cap de setmana on es pugui emocionar amb la natura? Però li agradaria que de debò fossin aquestes vacances tranquil·les amb alguna activitat marítima com l’Snorkel, com a les Illes Medes, o L’Estartit.

Per què escollir anar a fer Esnórquel a les illes Medes?

L’arxipèlag de les Illes Medes, situat a un quilòmetre de la costa de l’Estartit, és l’única reserva marina del país i s’estén al llarg de 21,5 hectàrees terrestres i 511 hectàrees marines, fet que la converteix en una zona de valor excepcional i única a la Mediterrània.

Entre aquestes illes hi ha la Meda Gran, Meda Xica, Carall Bernat, Tascons Grossos, Tascons Petits, Medellot i Ferrenelles. Tots ells són els darrers contraforts del massís del Montgrí quan se submergeix al fons del mar.

El fons marí dóna el seu extraordinari valor i les converteix en un lloc únic a la Mediterrània, molt apreciat per bussejadors de tot el món. Es poden observar poblacions d’algues, les praderies de posidònia, els esculls de corall, espècies de peixos, crancs, estrelles de mar, etc.

illes- medes- snorkel

Què tenen les illes Medes que atrauen tant els curiosos de la natura?

Les Illes Medes tenen tot el que una parella pot necessitar per passar el cap de setmana romàntic en parella, amb uns apartaments que donen aquesta privadesa que els hotels poden no donar. No ho penseu més, feu la reserva ja, feu clic a l’enllaç.

Entre les seves activitats podem parlar del famós Snorkel de les Illes, amb què podríem començar el dia descobrint els peixos. Hi ha diverses empreses que ofereixen servei per fer Snórquel per poder capbussar-te al mar amb tota la seguretat. Per a una experiència increïble!

Com acabar la tarda a l’Estartit, després de l’Snorkel?

Després, després de passar un dia fantàstic a les Illes Medes, podeu tornar a l’apartament, posar l’aire condicionat i quedar-vos fins al capvespre per sopar al costat del mar a algun restaurant de la zona. En aquesta elecció podreu optar per la gastronomia del lloc. El peix podria ser una bona elecció, així degustar un peix de proximitat.

Apreciï l’entorn, i gaudeixi de la tranquil·litat que dona estar a prop del mar, estar allunyat de la ciutat, la tranquil·litat que aporta al costat del mar per reserva abans el teu apartament per tenir un millor preu a l’Estartit, tingui l’experiència de les Illes Medes.

Finalment, altres activitats que li podrien agradar serien anar a Caiac per a tota la família, també podem parlar d’activitats com un espai sostenible, on podeu observar moltes classes d’aus i gaudir d’un lloc únic, la vista a la Pletera.