blog

Torroella de Montgrí-L’Estartit una de les destinacions culturals més importants de Catalunya – Octubre 2019

El pols cultural de Torroella de Montgrí-L’Estartit és rítmic i variat. Art, cultura i patrimoni situen el municipi a l’altura de les destinacions culturals més importants de Catalunya.

Terra de pintors, escultors, escriptors i fotògrafs, ha generat un dinamisme cultural amb la presència de fundacions privades i galeries d’art que s’han establert al municipi. A continuació, els mostrem una breu descripció dels diferents espais de cultura que alberga el municipi de Torroella de Montgrí-L’Estartit.

Museus:

-Museu de la Mediterrània: és un museu que obre les portes a la descoberta i al coneixement de l’espai humà de la Mediterrània partint del territori del Massís del Montgrí, la plana del Baix Ter i les Illes Medes.

-Casa Galibern – Fundació Mascort: és una casa noble d’estil colonial de finals del segle XIX que acull exposicions i conferències al voltant de tres pilars: el coneixement i estudi de la història, la comprensió de l’art, la defensa i protecció de la natura.

-Palau Solterra – Fundació Vila Casas: edifici del segle XV amb decoració renaixentista i noucentista, dedicat a exposicions de fotografia contemporània del fons de la col·lecció.

Galeries d’Art:

-Atrium: és un espai de reflexió crítica, que mostra les obres de l’artista visual Joan Carles Roca, situat al centre històric de Torroella de Montgrí.

-Michael Dunev Art Projects: galeria dedicada a l’art contemporani internacional amb exposicions monogràfiques d’artistes reconeguts. Situada en una casa restaurada del segle XVII al centre històric de Torroella de Montgrí.

-Traç d’Art: és un espai cultural que alberga exposicions temporals i col·leccions d’art d’artistes joves i d’artistes contemporanis reconeguts, situat al Passeig Marítim de l’Estartit.

Per obtenir informació addicional dels diferents espais de cultura que acull la ciutat feu clic al següent link: https://bit.ly/2kXfx8e

Secured By miniOrange