Novetats

Oncoswim 2020

S’obren les inscripcions a l’Oncoswim 2020 per recaptar fons contra el càncer de mama – Febrer 2020

El dissabte 01 de febrer es va obrir el període d’inscripcions per participar a la cinquena edició de l’Oncoswim, el repte esportiu i solidari organitzat per la Fundació Oncolliga Girona i el CN Radikalswim que consisteix a recórrer nedant en equips de quatre persones els 30 km que separen les platges de l’Estartit i Calella de Palafrugell.

La competició es celebrarà el 6 de juny i té com a objectiu recaptar fons per finançar un projecte impulsat per la Universitat de Girona (UdG) sobre el càncer de mama triple negatiu. Des de la primera edició, s’han aconseguit recaptar 96.000 € per a aquesta investigació.

També s’han obert les inscripcions per a la Milla Solidària, la versió més popular de l’Oncoswim, que consisteix a nedar el tram de Via Brava de Llafranc fins a Calella de Palafrugell (1,6 km aproximadament).

Les inscripcions es fan a través de la web www.oncoswim.cat. En el cas de l’Oncoswim, el preu de la inscripció per a federats és de 220 € i en el cas dels no federats és de 231 €. A més cada equip ha de fer una aportació mínima de 500 € en concepte de donatiu. En el cas de la Milla Solidària el preu de la inscripció és de 20 € per als federats i 23 per als no federats.

Si volen participar d’aquesta prova solidària no dubtin en fer la inscripció i reservar allotjament en algun dels nostres fantàstics apartaments, fent clic al següent enllaç.

Secured By miniOrange