Activitats

Shopping a la Costa Brava

Malgrat que a l’Estartit hi han moltes botigues és possible que la família desitgi gaudir d’un dia de compres en centres comercial propers  a l’Estartit:

ESPAI GIRONÈS (Salt-Girona)

Aquest modern centre comercial, a 40 Km dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes, acull botigues de les principals marques  de vestits, sabates i complements de moda així com una sala multi-cinema, bars i restaurants.

Disposa d’un ampli pàrquing públic i, per la seva localització al costat de la autopista AP-7,  és fàcilment recognoscible.

BARRI ANTIC DE GIRONA

La ciutat de Girona, capital de la província, es troba a 40 Km dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes, a uns 40 minuts amb cotxe.

És una ciutat d’uns 100.000 habitants dotada de totes les infraestructures d’una gran ciutat i  a 37 minutas de la ciutat de Barcelona amb el tren d’alta velocitat (AVE)

Girona ofereix diferents districtes comercials destacant el Barri jueu, nucli antic de la ciutat ple de petites botigues i comerços.

PLATJA D’ARO

És un important centre de vacances  de la Costa Brava a 30 minuts en cotxe dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes de  l’ Estartit. Aquest poble està creuat per una llarga avinguda amb una important oferta comercial de productes i serveis, des de petites botigues independents fins a botigues de acreditades marques de moda.

FIGUERES

L’ Estarit es comunica amb Figueres en un trajecte en cotxe de 40 minuts.

Gaudeixi visitant el Museu Dalí i recorrent el seu animat centre comercial que,  important per les famílies amb nens petits,  és zona solament per als vianants.

PALAFRUGELL

És un important centre econòmic i comercial del Baix Empordà(Costa Brava). Està ben comunicat per carretera dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes a només 20 minuts en cotxe.

Els diumenges , al centre del poble, té lloc un mercat molt conegut en el que s’ofereixen productes alimentaris, articles tèxtils y calçat així com articles per la llar i per la platja.

A més a més, de dimarts a dijous, també té lloc un petit mercat de productes alimentaris.

BARCELONA

Barcelona, amb una població de més d’un milió i mig d’habitants,i amb la presència de totes les més importants marques de moda del món,  és una de les ciutats europees més visitades pel turisme nacional i estranger.

Està a 140 Km dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes. Des de l’Estartit es pot accedir a Barcelona en cotxe o en transport públic amb una línea regular d’autobusos  i des de Girona amb el tren d’alta velocitat(AVE) o, des de la estació de Flaçà a 20 Km dels apartaments, amb el tren convencional.

Secured By miniOrange