blog

Ruta senderisme pel Camí de Ronda (L’Estartit-L’Escala) – Agost 2019

Us proposem una ruta fàcil i amb molt bones vistes que uneix el poble de l’Estartit amb el poble de l’Escala. Es tracta d’un trajecte de 17,1 km seguint el Camí de Ronda pel GR-92 i Punta Milà.

La ruta comença al poble de l’Estartit pujant cap al Cap de la Barra, on veureu les Illes Medes i la Costa fins a Begur. Després segueix per un camí pedregós fins a arribar el GR92 que us conduirà a l’Escala. Passareu per Punta Milà, antic emplaçament de la bateria d’artilleria i amb unes vistes fantastiques que van des de l’entrada a la Cala Montgó fins al Cap de Creus.

Des de Punta Milà seguireu fins a Cala Montgó, per un camí amb algun tram una mica complicat, però amb molt bones vistes. Des d’aquest últim punt arribareu a l’Escala per la costa, travessant el port i la platja dels Riells.

Si us agrada el senderisme, no dubteu a reservar algun dels nostres apartaments i gaudir d’aquesta espectacular ruta per la Costa Brava. Fent clic al següent enllaç podreu fer la reserva del vostre apartament: https://bit.ly/32Oxk2E

Per consultar totes les dades de la ruta feu clic al següent enllaç: https://bit.ly/2M79idq

Secured By miniOrange