Imprescindibles

mirador-roca-maura

Roca Maura

Roca Maura: un dels miradors més bonics de l’Estartit

Roca Maura és una muntanya que pertany al Parc Natural del Montgrí que compta amb una ubicació privilegiada. És un lloc meravellós per gaudir d’unes vistes espectaculars de diversos punts de l’Estartit.

El mirador Roca Maura es troba a 225,4 msnm (metres sobre el nivell del mar). És per això que ofereix unes panoràmiques insuperables del poble de l’Estartit, de les Illes Medes i dels Aiguamolls, entre altres indrets.

Coneixeu els seus orígens? El castell de Rocamaura o Roca Maura apareix esmentat a les possessions dels comtes d’Empúries des de 1078 fins al segle XII. Tot i això, no hi ha restes d’aquesta fortificació.

Com arribar al mirador

Des d’Apartaments Sa Gavina pensem que tardor és una època ideal per fer rutes a peu. Les temperatures han baixat i les passejades esdevenen més agradables que amb la calor de l’estiu.

Així doncs, si voleu visitar el mirador, però teniu dubtes de com fer-ho, us recomanem que continueu llegint. Us expliquem diversos detalls a tenir en compte, així com la dificultat i el temps aproximat que es triga a pujar.

Primer de tot, recalcar que la dificultat de la ruta és baixa (no hi ha ni pendents extrems ni camins que compliquin l’itinerari). No obstant això, us recomanem que -com en tota excursió- porteu calçat esportiu adequat per pujar.

El temps aproximat és d’1 hora i mitja més les parades necessàries que cadascú necessiti fer. Això no obstant, aquesta durada variarà depenent del punt de partida i de les condicions físiques de cadascun.

Al següent enllaç trobareu més informació sobre el recorregut que heu de seguir.

S’animarà?

Gaudiu del paisatge i aprofiteu per fer una activitat diferent aquests dies de novembre. Desconnecteu i respireu aire fresc des d’allà dalt!


Fotografia: naturalocal.net