Activitats

Qué fer a l’Estartit

L’Estarit és un poble petit de la Costa Brava que ofereix una amplia oferta comercial, lúdica i de restauració. El seu passeig Marítim és d’una longitud de 2,5 Km , totalment planer i recomanable per tota la família doncs s’han eliminat totes les barreres arquitectòniques. El municipi està acreditat amb la certificació de “Destí de Turisme Familiar” reconegut per la Agència Catalana de Turisme.

Des de l’Ajuntament s’organitzen festes i d’altres activitats com ballades populars, cantada d’havaneres, audicions i balls de sardanes, etc. durant tot l’estiu i són especialment destacables les festes de Sant Joan (23 de juny), de la  Mare de Déu del Carme (16 de juliol), Festa Major de Santa Anna (26 de juliol) i la festa de Pirates i Corsaris (setembre)

Al nucli antic de L’Estartit, a escassament  5 minuts a peu des dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes, hi ha el carrer comercial Santa Anna amb botigues de roba, souvenirs, articles per la platja així com bars i restaurants.

La oferta de restaurants és molt variada. Poden gaudir d’ofertes dels establiments especialitzats en  cuina mediterrània, cuina catalana, tapes, peix, pizzeries, brasseries, take-away,etc.

Molts restaurants ofereixen menús per adults i per nens a preus molt econòmics I són “Family Friendly”

L’Estartit disposa de molts supermercats així com de farmàcies I centres d’atenció mèdica.

L’Estartit no es caracteritza per una amplia oferta nocturna  pels joves encara que sí disposa d’una oferta lúdica nocturna amb bars musicals, discoteques i terrasses al passeig Marítim que organitzen velades de música en viu(especialment, jazz) a les nits de l’estiu.

Video sobre “Un dia a l’Estartit”, http://www.youtube.com/watch?v=FhW6-B5s-Xg

Secured By miniOrange