Activitats

Ornitokayak al riu Ter

Si li apassionen les activitats aquàtiques i gaudeix amb la naturalesa i l’ornitologia, l’ornitokayak al Ter serà la seva activitat preferida a l’Estartit.

La proposta que li oferim avui tracta de combinar la diversió de navegar en caiac pel riu Ter en si mateix amb l’observació dels ocells autòctons de la mà de professionals del lloc.

 

Birding

 

El turisme ornitològic és conegut amb el terme anglès birdwatching o birding, i és una de les activitats més demandades de turisme actiu i ecològic del món.

Catalunya té una gran varietat d’ocells i aus, així com una gran diversitat d’observatoris amb facilitat d’accés, un d’ells és el riu Ter, es tracta d’un lloc molt reconegut a Europa per a contemplar i estudiar totes aquestes espècies.

 

Ornitokayak al Ter

 

És una experiència molt recomanable per a fer en família, en parella o sol.

La sortida en caiac pel riu Ter és típica a la primavera i tardor, èpoques de l’any en què podem contemplar diferents ocells sobrevolant el riu, així com diferents aus aquàtiques niades en ell. 

El guia turístic els acompanyarà durant tot el trajecte i els informarà de totes les espècies que es puguin observar durant la ruta. 

La seva durada és d’entre 2 i 3 hores, i s’ofereix en 4 idiomes: català, espanyol, anglès i francès. Es tracta d’una visita guiada completa i apta per a totes les edats.

 

Apartaments Sa Gavina

 

Els nostres apartaments es troben prop dels atractius turístics de l’Estartit. Si el que cerca és fer turisme de proximitat i gaudir del nostre incomparable entorn li recomanem visitar els post anteriors del blog.

Vingui a gaudir dels últims dies de temporada dels Apartaments Sa Gavina!

Pot fer la seva reserva anticipada fent clic en el següent enllaç.

Li esperem!