Imprescindibles

Oferta gastronòmica (Torroella de Montgrí – L’Estartit) – Setembre 2019

Els pobles de Torroella de Montgrí i l’Estartit, situats al cor de l’Empordà, tenen una tradició culinària i gastronòmica, fruit de la petjada de les civilitzacions que han passat pel seu territori i s’han assentat en ell des de l’arribada dels grecs a la veïna Empúries.

La riquesa hortofructícola de la plana i la gran varietat de peix d’aquest litoral aporten les matèries primeres necessàries perquè tots els visitants tingueu l’oportunitat de provar una àmplia gamma de productes típics d’aquesta zona com: pomes, préssecs, arròs, verdures, xais, pollastres, ànecs i peix.

Els productes locals, la cuina casolana i la cuina creativa, són elements que marquen el caràcter d’un poble i es materialitza perquè els visitants puguin degustar els productes de la terra.

Si sou amants del bon menjar, no dubteu a reservar algun dels nostres Apartaments Sa Gavina (Gaudí o Medes) i gaudir de l’espectacular oferta gastronòmica que ofereix aquesta zona de la Costa Brava. Fent clic al següent enllaç podreu fer la reserva del vostre apartament: https://bit.ly/2L4STUv

Per veure l’oferta de restaurants de Torroella de Montgrí i l’Estartit feu clic al següent enllaç: https://bit.ly/2NtP0eG