Activitats

Nova edició de les Jornades Gastronòmiques, la Clova, ‘Tastets de Mar’ – Juny 2019

Heu pensat a passar un fantàstic cap de setmana a l’Estartit? Aprofiteu l’ocasió i allotgeu-vos en els apartaments Sa Gavina per gaudir d’una nova edició de les Jornades Gastronòmiques, la Clova, ‘Tastets de Mar’ que se celebren a Torroella de Montgrí i l’Estartit durant tot el mes de juny.

Una cita ineludible que en el 2019 arriba a l’edició número 24 i que està fortament arrelada en aquestes poblacions de la Costa Brava. A més, aquest any els menús aniran acompanyats de sípia i dels ja tradicionals escopinyes, cargols de mar, musclos, navalles i gambes.

Propostes tradicionals, innovadores, creativitat i proximitat es fusionen per oferir plats concebuts especialment per a aquestes jornades que arriben de la mà de 9 restaurants.

Organitzades per l’Estació Nàutica de l’Estartit i les Illes Medes, tan restauradors com la Confraria de Pescadors tenen com a objectiu principal donar a conèixer la sípia pescada a l’abadia de l’Estartit per a potenciar el seu consum.

Si encara no heu fet la reserva per passar un fantàstic cap de setmana en algun dels nostres apartaments, feu clic al següent enllaç: https://bit.ly/2ETwFm5

En aquest altre enllaç us podreu descarregar el menú de les Jornades Gastronòmiques, la Clova, ‘Tastets de Mar’: https://bit.ly/2I2rAdr

 

Secured By miniOrange