Activitats

Nova edició de la Fira de Pirates i Corsaris de les Illes Medes – Setembre 2019

Del 20 al 22 de setembre de 10 del matí a 8 del vespre, se celebrarà la 15 edició de la Fira de Pirates i Corsaris de les Illes Medes.

Les Illes Medes han estat, des del segle XVI, refugi de pirates i corsaris, ja que des d’allí preparaven els atacs cap a terra ferma. Per fer memòria d’aquells temps, els estartidencs i visitants podreu gaudir d’una festa plena d’espectacles i activitats per a petits i grans. La fira se celebrarà el tercer cap de setmana de setembre i els carrers del centre s’ompliran de parades amb productes artesans i tradicionals. Hi haurà animacions adreçades als més petits, cercavila pels carrers del municipi, actuacions de pirates, desembarcament de corsaris, tallers infantils, visites guiades a exposicions, entre altres activitats.

Si us agrada el món de la pirateria, aquesta és l’ocasió per reservar el vostre Apartament a Sa Gavina (Gaudí o Medes) i gaudir del cap de setmana més piratesc de l’any a l’Estartit (Costa Brava). Fent clic al següent enllaç podreu fer la vostra reserva: https://bit.ly/2ZmQk9G

Podeu consultar tota la programació de la fira fent clic al següent enllaç: https://bit.ly/2Zm6gcd