Novetats

Nova edició de fimag a Torroella de Montgrí

Els dies 9, 10 i 11 de juny arriba una nova edició de la Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, un punt de trobada per a la màgia del Sud d’Europa i on es reuneixen cada any el present i el futur del món de la màgia.

Un cap de setmana amb una llarga llista d’activitats i tallers per a grans i petits que no cal deixar escapar i menys si us trobeu allotjats als apartaments de lloguer Sa Gavina a l’Estartit. Durant aquests dies, el ric llegat patrimonial i cultural de Torroella de Montgrí pren protagonisme i es converteix en escenari d’algunes de les actuacions més íntimes de la fira. Una fira que compta també amb una secció de descobertes que té com a protagonistes a 7 joves promeses de la màgia per conèixer de primera mà el futur d’aquesta disciplina artística, i amb l’opció de poder gaudir d’una visita guiada pel casc antic de Torroella on es donaran detalls sobre aspectes relacionats amb la ciència i la tecnologia a través de la màgia.

A més, la fira compta amb una APP oficial per no perdre detall de tota la programació i poder comprar també les entrades de cada un dels espectacles. A través de l’app també és possible rebre notificacions sobre tots aquells esdeveniments imprescindibles que se succeeixen durant els tres dies que dura la fira.

Destacar també l’organització d’un mercat màgic on, tant adults com nens, tenen a la seva disposició un llarg llistat de parades amb articles relacionats amb el món de la màgia perfecte per ampliar les col·leccions de jocs i materials de cada mag.

Us animeu a visitar-nos? Trobareu tots els detalls sobre la FIMAG 2017 en el següent enllaç: http://fimag-magia.com/