Novetats

Nou canal de difusió sobre activitats a la zona de l‘Estartit-Costa Brava

Saps que durant la teva visita als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit pots aprofitar i gaudir d’un munt d’activitats?

Per tal de no perdre-t’en cap,  el Consell Comarcal del Baix Empordà ha posat en marxa un nou canal via web per difondre activitats esportives i de turisme actiu que es desenvolupen a la comarca.

A través d’aquest canal web, l’usuari pot accedir a l’informació de tot tipus d’activitats naturals com senderisme, cicloturisme o bicicleta de muntanya; així com també natació o running. A més, les diverses activitats s’identifiquen pel seu format de participació: marxes, curses, caminades, etc. tant si són de caràcter popular com professional.

L’usuari pot filtrar també la seva recerca per municipi, tipus d’activitat o data de realització. Tota la informació està totalment actualitzada i la faciliten les oficines de turisme/ Ajuntaments de la comarca.

Aquesta eina és producte de la creixent demanda relacionada amb aquest tipus d’activitats i propostes. D’aquesta manera, si t’allotges als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit, i desitges planificar qualsevol tipus d’activitat, la tasca et resultarà molt més fàcil.

A continuació et deixem l’enllaç d’aquest lloc web: http://www.visitemporda.com/marxes/

Secured By miniOrange