Activitats

Navegació recreativa amb la vostra estada als apartaments de lloguer SA Gavina a l’Estartit

Si sou amants de les activitats aquàtiques, podeu aprofitar la vostra estada als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit per practicar qualsevol de les que s’ofereixen al Port Esportiu de l’Estartit.

El Port Esportiu de l’Estartit es troba situat davant del nucli urbà i permet practicar tant la navegació recreativa com altres activitats nàutiques. Així mateix, també és l’escenari de competicions i concursos nàutics de repercussió internacional.

L’Àrea de Turisme de l’Estartit ofereix una infinitat d’activitats durant tot l’any. Una de les activitats proposades, aprofitant la vostra estada als nostres apartaments delloguer a l’Estartit, és el lloguer d’embarcacions.

Aquesta és, doncs, una altra de les moltes activitats nàutiques que ofereix la zona i que està bé tenir en compte per gaudir d’una manera original les vostres vacances en els nostres apartaments de lloguer a l’Estartit.

Podeu consultar les empreses que lloguen embarcacions al Port Esportiu de l’Estartit en el següent enllaç: http://goo.gl/oDSxjA