Imprescindibles

mirador-punta-ventosa

Mirador Punta Ventosa

Mirador Punta Ventosa: un dels més espectaculars de la Costa Brava

El Mirador Punta Ventosa és un dels més espectaculars de la Costa Brava. Des del cim del penya-segat, tindrà al seu abast unes meravelloses vistes de Punta Milà, Cala Montgó, Empuria Brava, Roses i el Cap de Norfeu al fons.

Sense lloc a dubte, aquest estiu ha d’escapar-se al Mirador Punta Ventosa. Situat a solament 2 quilòmetres a peu de Cala Montgó (l’Escala), li permetrà prendre’s un bon bany si realitza l’excursió a l’estiu.

Per a arribar al mirador, haurà de prendre la ruta GR-92, que arriba també a la Punta del Milà.

Nota: És important que utilitzi calçat esportiu o de muntanya per a fer l’excursió, a més de portar aigua i protector solar.

Relaxi’s a l’Estartit

Aquest estiu, gaudeixi dels paisatges únics d’aquest poble pesquer, de les seves càlides platges i les seves rocoses cales que són tot un plaer per als sentits i de la seva exquisida gastronomia local i de proximitat. L’esperem!

Des d’Apartaments Sa Gavina li recomanem la visita al Parc Natural del Montgrí, ja que compta amb gran varietat d’itineraris i propostes per a gaudir de la naturalesa, sigui a peu o practicant ciclisme.

Consulti les diferents rutes disponibles aquí

No es perdi la visita a aquestes parets rocoses tenyides de verd que sens dubte són un gran atractiu turístic a l’Escala!

Apartaments Sa Gavina

Encara no té planificades les seves vacances d’estiu? Allotgi’s a Apartaments Sa Gavina!

Als nostres apartaments oferim: allotjaments amb servei de WIFI gratuït, aire condicionat, balcó o terrassa, llençols i tovalloles incloses, ascensor en cada edifici, piscina exterior amb escales romanes, etc.

Recordi: aquest divendres dia 20 de maig, obrim Sa Gavina Medes!

I l’1 de juliol… Sa Gavina Gaudí!

L’esperem!

Pot fer la seva reserva a través del següent enllaç


Fotografia: https://mapio.net/pic/p-12825980/