Imprescindibles

mirador-del-cap-de-la-barra

Mirador del Cap de la Barra

Visiti el magnífic mirador del Cap de la Barra!

En aquest article donem a conèixer un dels imprescindibles de l’Estartit: el Mirador del Cap de la Barra.

El Mirador del Cap de la Barra, està ubicat a una altitud de 85 msnm (metres sobre el nivell del mar). És una reserva natural que està protegida per pertànyer al Parc Natural del Montgrí.

Sens dubte, si està de vacances o de pas per l’Estartit haurà d’acostar-se i contemplar les espectaculars vistes que li ofereix aquest mirador.

Com arribar al mirador del Cap de la Barra

El recorregut per arribar al mirador comença al carrer de Cap de Barra. Just en finalitzar el camí del port, haurà de pujar per aquesta via durant uns 800 metres.

La dificultat per pujar al mirador és baixa, és per això que és una activitat ideal per fer en família amb els més petits i les més petites.

Distància des dels nostres Apartaments

Els apartaments Sa Gavina estan situats a menys de 30 minuts caminant de l’excepcional mirador del Cap de la Barra.

Sorprengui la seva parella, els seus amics o els seus éssers més estimats pujant fins a dalt de tot d’aquest penya-segat.

Gaudireu d’unes magnífiques vistes de les Illes Medes, amb una perspectiva extraordinària en un lloc privilegiat!

Ganes de vacances?

S’acosta la primavera i amb això, les hores de llum comencen a guanyar partida a la nit. Els dies es tornen més llargs i l’arribada del bon temps i de les vacances és cada cop més a prop.

Tot i que encara falten dies perquè arribi aquest anhelat moment de desconnexió de la rutina i de reconnexió amb cos i ment, hi ha a qui li agrada començar a planificar les vacances amb temps.

Si és d’aquest grup de persones, li recordem que obrim els Apartaments Sa Gavina Medes el 20 de maig i els Apartaments Sa Gavina Gaudí l’1 de juliol. Pot avançar-se i fer ja la reserva per aquest estiu fent clic al següent enllaç.

L’esperem!