blog

Millor Preu Garantit Apartaments Sa Gavina L’Estartit – Maig 2019

El millor preu per al seu apartament a la Costa Brava sempre a www.sagavinaestartit.es

S’apropa la temporada d’estiu, el moment ideal per gaudir d’unes merescudes vacances amb la seva família, en un dels centres turístics familiars més importants de la Costa Brava.

El nostre equip des de fa mesos està treballant per tenir-ho tot a punt i començar a rebre els primers clients.

Durant aquesta temporada oferirem millors tarifes, noves ofertes i avantatges per a tots aquells clients que reservin directament amb nosaltres, mitjançant la nostra pàgina web.

En els Apartaments Sa Gavina Estartit, estem compromesos en oferir-li sempre el millor preu i el millor servei, per això volem recordar-li que a la nostra pàgina web sempre podrà trobar el millor preu garantit online i a més a més tindrà:

– Servei telefònic en múltiples idiomes, els 7 dies de la setmana.
– Reserva en tres clics amb confirmació immediata.
– Sense comissions.
– Certificat de seguretat PCI.

A més, si se subscriu el nostre Pop Up que apareix en obrir la nostra pàgina web: (www.sagavinaestartit.es) passarà a formar part de la nostra base de dades de clients i rebrà un 5% de descompte addicional en totes les seves reserves, sempre i quan les realitzi a través de la nostra pàgina web: (www.sagavinaestartit.es).

Subscriguis, rebi ofertes i descomptes a través del nostre Pop Up i newsletter mensual d’Apartaments Sa Gavina L’Estartit.

Esperem veure’l durant aquesta temporada!

Secured By miniOrange