Novetats

Lloguer d’apartaments a l’Estartit i sostenibilitat turística

Tots aquells visitants allotjats en els nostres apartaments de lloguer a l’Estartit podran gaudir, a partir d’ara, d’una experiència més satisfactòria en la seva visita al municipi gràcies al premi en sostenibilitat i gestió responsable en la destinació turística atorgat per la Unió Europea recentment.

Els indicadors en sostenibilitat i gestió responsable en la destinació turística es basen en una llista de 27 punts obligatoris i 40 que són opcionals. Estan especialment pensats per observar detingudament l’activitat turística de l’entorn tenint en compte alguns aspectes com els següents: gestió organitzada del destí, possible impacte econòmic, influència en el pla social i cultural, i també en l’ambiental. Per tots ells, l’Estartit ha obtingut el 94,64% del total d’indicadors.

Per tal d’assolir aquests percentatges és bàsica l’implicació de totes les parts: empreses, entitats, responsables de gestió pública, etc.

Amb aquest premi el regidor de l’ajuntament de Torroella-Estartit, creu que el model de gestió turística millorarà visiblement ja que generarà més qualitat de vida i benestar a la població habitual i turística, i es fomentarà que els recursos patrimonials es conservin.