Activitats

Lloguer d’apartaments a l’Estartit i la pràctica del snorkelling

T’agrada practicar la immersió amb tub i submergir-te en aigües que tenen com a fons un veritable aquari? Tens la possibilitat de practicar l’snorkelling aprofitant que llogues un apartament de Sa Gavina a l’Estartit.

Són moltes les empreses de la zona, dedicades a la recreació aquàtica, que ofereixen aquest tipus d’activitat als turistes que visiten la zona. Les immersions normalment tenen lloc a l’entorn de les Illes Medes – un aquari natural amb gran quantitat i varietat de vida marina.

Tan sols necessites unes ulleres de busseig i un tub, a més d’un vestit de neoprè (que et faciliten ells mateixos) per protegir-te de les baixes temperatures del fons marí. Aniràs acompanyat de monitors que et guiaran per la zona ensenyant-te les parts que no et pots perdre. Fins i tot, si et ve de gust, també t’ofereixen la possibilitat de practicar l’snorkelling durant la nit, a partir de les 21h.

Si tens un bon nivell de natació, ets major de 12 anys i tens la intenció de llogar un apartament de Sa Gavina a l’Estartit, no pots perdre’t aquesta activitat.