Activitats

Lloguer apartaments Estartit: velocitat i aventura a bord d’una moto aquàtica

Si us allotgeu en un dels apartaments de lloguer Sa Gavina a l’Estartit i us agrada la velocitat i l’aventura, us recomanem una activitat que podeu dur a terme a la mateixa platja de l’Estartit.

Es tracta de passejades en motos aquàtiques; excursions guiades a la Costa del Montgrí al costat de monitors especialitzats que us acompanyaran de manera constant.

Els monitors us donaran les instruccions precises perquè el maneig de la moto d’aigua sigui una cosa senzilla i segur. ¿I què tal donar-se després un bany a mar obert? D’aquesta manera, no només gaudireu de l’experiència en el maneig d’una moto aquàtica, sinó que també podreu contemplar tota la fauna marina que forma part de les profunditats marines de la zona.

Així doncs, teniu diversió garantida amb tots els avantatges que l’activitat implica: monitors especialitzats per evitar qualsevol contratemps i assegurar que l’excursió sigui tot un èxit, armilles salvavides amb homologació oficial, o assegurances especials perquè l’experiència sigui totalment satisfactòria.

Per a més informació sobre els passejos en motos aquàtiques que s’organitzen a la zona de l’Estartit, podeu consultar el següent enllaç: http://medaventura.com/portfolio/motos-de-agua/