Novetats

Les gambes de Palamós i la teva estada als apartaments de lloguer Sa gavina a l’Estartit

Aprofita la teva estada als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit per visitar la fira anual de la Gamba de Palamós que es celebra durant el mes de juny. A més, has de saber que a finals del passat any aquest producte típic de l’Empordà es va incorporar a la Marca de Garantia “Productes de l’Empordà”.

Aquesta marca aglutina altres productes típics d’aquesta zona com són l’arròs de Pals, la llonganissa dolça, els bunyols de l’Empordà, la ceba de Figueres, el recuit de drap o la poma de “relleno” Vilabertran.

La incorporació de la Gamba de Palamós permet potenciar el valor d’aquest producte vetllant per la seva qualitat i prestigi amb l’objectiu de millorar la seva promoció i coneixement. Així mateix, la marca garanteix que tots els seus productes es produeixen o s’elaboren al territori empordanès. Tots ells se sotmeten, a més, a controls alimentaris que s’encarreguen de certificar la seva qualitat.

La gamba de Palamós representa un actiu diferencial del municipi de Palamós i es promociona de manera activa a la fira anual que se celebra cada mes de juny al port pesquer. Aquesta fira compta amb la participació d’empreses certificades amb la Marca de Garantia, d’elaboradors del producte que tenen com a ingredient principal la Gamba de Palamós i amb distribuïdors especialitzats en la seva comercialització.

Sigui quin sigui el moment en què us allotgeu en els apartaments de lloguer Sa Gavina a l’Estartit, no deixeu escapar l’ocasió de provar les fantàstiques Gambes de Palamós. No us penedireu!

Secured By miniOrange