Novetats

L’ajuntament impulsa la dinamització d’itineraris saludables mitjançant la pràctica de la marxa nòrdica (sortides el 19/3 i el 25/4) al parc salut de l’Estartit.

L’ajuntament de l’Estartit, juntament a de DipSalut – organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona, se sumen a la pràctica de la marxa nòrdica i la incorporen a les dinamitzacions gratuïtes que organitza la Xarxa d’Itineraris Saludables de les comarques de Girona.

La marxa nòrdica és una tècnica alternativa a les caminades tradicionals que permet activar fins a un 90% dels músculs. Qualsevol persona és apta per a la pràctica de la marxa nòrdica ja que aquesta disciplina no exigeix una gran preparació física i es caracteritza per ser una activitat de baix impacte que no perjudica les articulacions.

Coincidint amb l’inici de temporada dels nostres apartaments de lloguer a l’Estartit, el 19 de març a les 12h hi ha una convocatòria programada al Parc Salut de l’Estartit. No cal portar bastons ni fer inscripció prèvia.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Estartit al telèfon 972.64.23.10

Hi ha una altra convocatòria programada per al 25 d’abril a les 16.30h.

Secured By miniOrange