blog

La Guia Michelin Espanya & Portugal presenta la seva nova selecció d’estrelles entre les quals es troben restaurants de la província de Girona – Desembre 2020

Fa uns dies va tenir lloc a Madrid la gala Michelin en la qual es van anunciar la selecció de restaurants de la guia Michelin Espanya i Portugal 2021.

En aquesta edició, 3 establiments han impressionat als inspectors amb la seva excepcional cuina, el que els ha valgut per ascendir a la categoria de dues estrelles Michelin. Entre aquests establiments es troba el Bo.Tic a Corçà, (Girona), instal·lat en una antiga fàbrica de carruatges; el xef Albert Sastregener defensa unes elaboracions creatives d’enorme nivell tècnic, respectuoses amb la tradició però fidels, sobretot, a aconseguir nitidesa en cada sabor.

També ha crescut en aquesta selecció 2021 el nombre de restaurants de la província de Girona que han aconseguit la seva primera estrella Michelin per la seva creativitat i passió que s’amaguen darrere de cada plat. Entre ells trobem l’Atempo a Sant Julià de Ramis, (Girona) i L’Aliança 1919 d’Anglès a Anglès, (Girona).

Secured By miniOrange