Imprescindibles

La Foradada

La Foradada

Una meravellosa cova digna de visita

L’Estartit està replet de racons que mereixen ser observats en primera persona. Un d’ells és La Foradada, una cova marina oberta que es troba en la costa del Parc Natural del Montgrí.

La Foradada és una espectacular cova que gràcies a la seva ubicació pot ser observada des de dins de la mar o des de terra.

Vol descobrir com pot accedir a ella? Continuï llegint!

La Foradada des de la mar

Per a accedir a la Foradada des del mar pot fer-ho de diverses maneres: en caiac, paddle surf o amb una embarcació petita. Com és una cova ampla, es pot travessar sense dificultat, per la qual cosa es converteix en una fantàstica activitat per als i les amants de l’esport aquàtic.

Existeixen empreses que organitzen tours, visites guiades i excursions en aquesta cova perquè pugui conèixer-la millor. Optar per aquestes opcions és ideal si viatja amb nens/es petits/es, ja que podrà fer-ho amb més tranquil·litat.

No s’ho perdi! El color turquesa de les seves aigües cristal·lines és ESPECTACULAR.

Sens dubte, una experiència increïble que no ha de perdre’s en la seva visita en l’Estartit.

La Foradada des de terra

Li agrada més practicar senderisme? Llavors, ha de seguir el camí de ronda de l’Estartit a Cala Ferriol.

Podrà contemplar la roca Foradada des de terra, on gaudirà d’unes excel·lents vistes panoràmiques que li deixaran sense paraules.

Això sí, si ho fa a l’estiu no oblidi vestir-se amb roba còmoda, emportar-se una ampolla d’aigua i utilitzar protecció solar.

Apartaments Sa Gavina

Encara no té plans per a aquest estiu? Vingui a passar uns dies als nostres apartaments!

Als Apartaments Sa Gavina oferim: allotjaments amb servei de WIFI gratuït, aire condicionat, balcó o terrassa, llençols i tovalloles incloses, ascensor en cada edifici, piscina exterior amb escales romanes, etc.

No esperi més!

Pot reservar fent clic AQUÍ


Fotografia: es.blog.costabravas.com