Activitats

cartell-festa-major-sant-genís

La Festa Major de Sant Genís ja és aquí!

Programació de la Festa Major de Sant Genís

Del 21 al 29 d’agost, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha organitzat, juntament amb la col·laboració de diverses entitats esportives, juvenils i culturals, la Festa Major de Sant Genís. Per fer-ho bé, tots els seus actes han estat adaptats a les mesures de seguretat i prevenció que la situació de pandèmia actual requereix.

És una programació pensada per a tots els públics. Les activitats proposades estan fetes perquè tant grans, com joves o bé els més petits puguin gaudir al màxim durant aquests dies tan esperats. Hi haurà espectacles familiars, exposicions, actes de cultura popular, música i concerts, teatre, i molt més. A més, del 24 al 30 d’agost hi haurà una gimcana familiar titulada “On són els gegants?”, Que consistirà a buscar pistes, fer proves i copiar els missatges que els nens es vagin trobant en cada punt i obtenir el seu regal quan els hagin aconseguit tots.

Per participar cal adquirir entrada prèvia, ja que l’aforament dels actes és limitat. Si s’està preguntant com fer-ho, el millor és que visiti el següent enllaç, on podrà descarregar-se el programa de la Festa Major de Sant Genís.

Tot això no hauria estat possible sense els següents col·laboradors: Associació del Llibre de Festa Major; Casal del Montgrí; Club Tennis Taula de Torroella de Montgrí; Associació Món Empordà; Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí; Grallers del Montgrí, Xatis i Xanquers; Ducs del Foc; Associació Racó de Rialles; Coral Anselm Viola; Club Rugby senglars; Bàsquet Club Torroella; Club Handbol Montgrí; Escola de Futbol Baix Ter; Indiketes del Montgrí; CE Torroellenc de Futbol Sala “Penya Barcelonista Montgrí i Comarca”; Unió Esportiva Torroella.

Apartaments Sa Gavina

El municipi empordanès ja té tot preparat per a gaudir d’uns dies molt especials. I vostè? Ho té tot a punt? Si encara no té la reserva del seu apartament per a aquest estiu en aquesta zona, feu clic al següent enllaç.

Estem a només 10 minuts amb cotxe de Torroella de Montgrí!

No ho pensi més i vingui a desconnectar uns dies en els nostres apartaments.


Fotografia: https://www.agendatorroella.com/ca/programacio/c/4789-festa-major-de-sant-genis.html