Activitats

Ja està aquí el 39è Festival de Torroella de Montgrí! – Agost 2019

Del 2 al 22 d’Agost de 2019, se celebra la 39 edició del Festival de Torroella de Montgrí.

Torroella de Montgrí és un poble amb una gran tradició musical que es va iniciar a l’Edat Mitjana quan era Vila Reial i els reis de la Corona d’Aragó el freqüentaven i va continuar amb la creació d’una important agrupació anomenada capelles de música el segle XIV.

El Festival de Música de Torroella de Montgrí els oferirà l’oportunitat de gaudir de grans solistes i grups de música clàssica de tot el món. Grups instrumentals i vocals de cinc continents dedicats a les músiques tradicionals oferiran grans concerts al vespre. Les nits d’estiu es respiren de manera diferent quan els carrers del poble vibren amb els acords de la música.

El festival es dividirà en dos apartats: música clàssica i músiques del món i tindrà lloc a l’església de Sant Genís. S’impartiran també cursos d’interpretació i composició, amb professors internacionals destacats i es realitzaran altres activitats relacionades amb la música.

Si us agrada la música clàssica i les músiques del món aquesta és la vostra ocasió per reservar el vostre apartament durant aquest mes d’agost. Està situat a 10 minuts amb cotxe de la seu del festival. Fent clic al següent enllaç podreu fer la vostra reserva: https://bit.ly/2JLOiah

Podeu consultar tota la programació del festival fent clic al següent enllaç: https://bit.ly/2JYf4ex

Secured By miniOrange