Activitats

Itineraris de senderisme amb la teva visita als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit.

Ets amant del senderisme i del trail running? Aprofita la teva visita als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit per descobrir rutes guiades de gran recorregut (GR), rutes de petit recorregut (PR), senders locals i l’anomenada Xarxa Itinerànnia.

La xarxa Itinerànnia

Consisteix en una xarxa de senders de 2.500 km que uneix les comarques del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà. El seu principal objectiu és que el participant gaudeixi del territori a través d’antigues vies de comunicació entre pobles descobrint actius naturals i culturals de les tres comarques.

D’aquesta manera és possible caminar dels Pirineus fins al mar i del mar fins als Pirineus; descobrir qualsevol racó a peu endinsant-se per racons emblemàtics i descobrir paratges de gran bellesa amb una gran oferta d’activitats i restaurants on assaborir la gastronomia típica.

Rutes guiades de senderisme, itineraris guiats de natura i trail running

Si el que vols en la teva visita als nostres apartaments de lloguer a l’Estartit és anar sobre segur, et recomanem les rutes guiades de senderisme, impulsades per un llarg llistat d’associacions i agències, i que et portaran per paisatges de les muntanyes del Pirineu de Girona i pels camins que voregen la Mediterrània – els anomenats camins de Ronda, ideals per conèixer platges i cales de la Costa Brava.

Quant als itineraris guiats de natura, tens la possibilitat de descobrir paisatges protegits del Pirineu de Girona acompanyat per especialistes que et descobriran tots els secrets de la fauna i la flora del territori.

Finalment, i si també sols practicar el trail running, tens l’oportunitat de practicar el teu esport favorit per pistes, camins i senders del Pirineu de Girona i la Costa Brava.

T’animes? No trobaràs un millor escenari …