Informació i normativa Covid-19

INFORMACIÓ EN RELACIÓ AL CORONAVIRUS – COVID 19

INFORMACIÓ EN RELACIÓ AL CORONAVIRUS – COVID 19

Aquest establiment i els seus allotjaments està contínuament informat sobre les mesures preventives i protocols sobre el coronavirus, i per això estem fent tot el possible per mantenir els nostres clients segurs i fer que la seva estada amb nosaltres sigui més que agradable, pel qual li garantim que els allotjaments han estat desinfectats anteriorment a la seva entrada, seguint els protocols – recomanacions del Ministeri de Sanitat així com la nova normativa de neteja i desinfecció en totes les àrees dels allotjaments i els seus serveis comuns.

El registre d’entrada, check in, haurà de realitzar únicament el titular de la reserva (MÀXIM 1 PERSONA PER RESERVA), presencialment a partir de les 17H., amb tota la documentació requerida I RESPECTANT LES MESURES DE DISTANCIAMENT DE LA RECEPCIÓ i USANT MASCARETA QUE LI TAPI EL SEU NAS I BOCA:

  1. DNI o passaports de tots els ocupants de l’allotjament (ens les poden fer arribar per foto uns dies abans de la seva reserva, indicant el localitzador de reserva).
  2. Realitzar el pagament de la taxa turística i fiança de 50 €, tots dos en efectiu.
  3. Realitzar qualsevol altre pagament final per la reserva, si n’hi ha, amb targeta o efectiu.

Informar-los que les claus es lliuraran desinfectades. Seguint les normes de l’Ministeri de Sanitat, els nostres lavabos no podran ser utilitzats per persones aliena a l’empresa, per tant no seran accessibles als clients.

A la Recepció tindrà a la seva disposició gel hidroalcohólic i aquesta està equipada amb mampares de protecció mútua, així com de senyalització de distanciament a terra. Pels mateixos motius no hi ha servei de guarda maletes.

Seguint els consells i les regulacions de les autoritats sanitàries públiques, us demanem que feu aquests senzills passos durant les vostres vacances a L’Estartit per reduir el risc de contraure el virus, a més d’informar-vos que, des del 9 de juliol del 2020 tots els membres de la família de més de 6 anys han de portar una màscara facial / mascarilla a tots els llocs públics si la vostra activitat és compatible amb el seu ús. Així doncs, no serà aplicable quan es banyin, mengin o beguin, facin esport, a la zona privada del seu apartament, etc. De moment no es necessaria a la platja o a la piscina, perque el seu ús es incompatible amb les activitats de bany, o pendre el sol:

  • Renteu-vos les mans regularment amb aigua i sabó, durant minim 20 segons.
  • Apliqui sovint gel hidroalcohólic a les mans, abans i després de realitzar qualsevol activitat que ougui facilitar una contaminació, especialment si ha estat prop d’altres persones al Super, al Restaurant, a la Farmacia etc.)
  • Faci us de mocadors en cas d’haver de estornodar, i llenceu-lo a les escombraries.
  • Eviteu tocar-vos els ulls, el nas i la boca amb les mans sense rentar abans.
    • Si us sentiu malament, amb febre, desenvolupa tos.. romangui al seu apartament i contacti directament amb el 061 o 112. Contacti amb nosaltes inmediatament per comunicar-nos la seva situació, evolució o / i diagnòstic.

 

En cas que tingui diagnòstic, símptomes compatibles amb la COVID-19 o hagin estat en contacte amb una persona malalta o amb símptomes indicatius de COVID-19, haurà de suspendre la seva estada, màxim a data de sortida de la reserva i no fer ús de les zones comunes (piscina, ascensors etc.)

Més que mai, els demanem encaridament, que respectin i atenguin les indicacions del nostre personal i la normativa dels allotjaments, zones comunes i piscina. Els donarem còpia d’aquestes, al ‘arribar i durant el registre d’entrada, així com la clau de la WIFI i altra informació d’utilitat.

Gràcies i fins aviat!              EQUIP APARTAMENTS SA GAVINA

Secured By miniOrange