Novetats

Flexibilitzem les nostres tarifes, condicions de reserva i cancel·lació per a la temporada 2020 – Maig 2020

A causa de les circumstàncies excepcionals provocades per la pandèmia (COVID-19), ens veiem obligats a adaptar-nos a les noves circumstàncies i per això flexibilitzem les nostres tarifes, condicions de reserva i cancel·lació.

En primer lloc, les nostres condicions de pagament passen a ser més flexibles, no demanem pagaments per avançat en el moment de fer la reserva. En funció del tipus de tarifa seleccionada, demanem el pagament uns dies abans de la seva arribada i en altres casos el 100% en el moment de la seva arribada.

En segon lloc, en cas de cancel·lació per tancament de l’establiment, tancament de frontera o confinament general li enviarem un “val de vacances 2020” pel valor desemborsat de la reserva afectada i que podrà ser descomptat de l’import total en futures reserves als Apartaments Sa Gavina. No tindrà reemborsament de l’import ja pagat de la seva reserva.

El “val de vacances 2020” es podrà aplicar en una única nova reserva futura durant les dates de temporada 2020 o 2021, quan tinguem permís d’obertura.

Qualsevol altre motiu de cancel·lació dins el període de X* dies abans de la seva arribada, implicarà el no reemborsament de la reserva, segons les condicions aquí descrites.

En cas d’ordre de desallotjament per ordre oficial del Govern d’Espanya durant la seva estada, emetrem un “val de vacances 2020”, per l’import dels dies no gaudits, sense dret a reemborsament pels dies no gaudits.

En tercer lloc, les noves dates d’obertura i tancament provisionals a Sa Gavina Medes seran (del 22/06/2020 al 17/10/2020) hi ha Sa Gavina Gaudí del 01/07/2020 al 03/10/2020). Aquestes dates poden variar en funció dels protocols de neteja i desinfecció que ens faci arribar el Govern d’Espanya.

*Consultar el període de cancel·lació en l’apartat informació de la tarifa durant el procés de reserva.
TOTES AQUESTES NOVES POLÍTIQUES PODEN VARIAR EN FUNCIÓ DE LES DECISIONS QUE VAGI PRENENT EL GOVERN D’ESPANYA.