Activitats

fira-de-sant-andreu

Fira de Sant Andreu

627a edició de la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí

La Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí se celebra sempre a la tardor, concretament durant el darrer cap de setmana de novembre. Aquest any, la 627a edició coincideix amb els dies 27 i 28 de novembre.

A l’Estartit sempre hi ha activitats per fer, ja sigui a l’estiu, la tardor, l’hivern o la primavera. Ara, estem en una de les èpoques ideals per gaudir d’una bona passejada i per què no?, visitar una fira de caràcter lúdic i cultural com la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí.

La Fira de Sant Andreu és una fira agrícola, ramadera i comercial apta per a tots els públics que li farà passar un agradable moment al costat de la seva família, amics o parella. Una activitat diferent on a més d’exposar-se diverses mostres de productes artesanals, hi haurà actes complementaris per entretenir tot el públic.

Amb més de sis segles d’història, es converteix en un acte molt esperat per als habitants de Torroella de Montgrí, i és una de les festes més antigues i arrelades del municipi.

Animi’s a visitar la fira!

Si vol assistir a aquest esdeveniment, li recordem que tindrà lloc a l’Espai Ter i en diversos carrers de Torroella de Montgrí. L’horari serà de les 10 h del matí a les 18 h de la tarda.

En paraules dels organitzadors de la fira: “El valor que té la fira per al nostre municipi transcendeix l’àmbit estrictament promocional. Es converteix en una veritable festa en el sentit més ampli i una mostra de la vitalitat cívica del nostre teixit associatiu i cultural”.

Així doncs, el veurem per allà?

Per a més informació pot accedir al següent enllaç

Pot descarregar-se el cartell de la Fira de Sant Andreu aquí


Fotografia: www.agendatorroella.com