Activitats

feria-piratas-y-corsarios

Fira de Pirates i Corsaris

17a edició de la Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes

Del 24 al 26 de setembre l’Estartit celebra la 17a edició de la Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes. Un esdeveniment únic que commemora la lluita històrica d’aquest poble de pescadors contra els pirates que atacaven les seves costes.

Durant tres dies, els carrers de l’Estartit es remuntaran a el s. XVI per recrear com era en aquell moment en què els saquejadors freqüentaven la zona. Concretament, les Illes Medes, un lloc estratègic i clau, des d’on planejaven i iniciaven els seus atacs.

La fira, està pensada per a tots els públics i les activitats que es duran a terme són aptes per a totes les edats. Així doncs, des de les 10 h del matí fins a les 20 h de la tarda podrà gaudir de diferents activitats: espectacles, tallers, exposicions, animacions infantils, visites guiades… I molt més! A més, hi haurà un mercat tradicional amb parades amb productes i objectes artesanals que segur que li encantaran.

El lloc de l’esdeveniment seran els mateixos carrers de centre de l’Estartit, per la qual cosa l’ambient estarà assegurat durant aquest cap de setmana. ¿S’ho perdrà?

Els organitzadors d’aquesta fira han estat: L’Estació Nàutica L’Estartit-Illes Medes, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, Comerç de l’Estartit, l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit, l’Associació pel Foment del Turisme, la Generalitat de Catalunya i Turisme Familiar Catalunya.

Descarreguis el pòster de la Fira de Pirates i Corsaris a les Illes Medes aquí

Per a més informació pot consultar el següent enllaç

Apartaments Sa Gavina

Els nostres apartaments estan situats en un lloc cèntric, de manera que seran el millor si vol visitar l’Estartit durant aquests dies i conèixer la història que uneix els pirates amb les Illes Medes.

Aprofiti la seva visita a l’Estartit i vingui a allotjar-se en els Apartaments Sa Gavina!

Pot fer la seva reserva fent clic al següent enllaç

Si té qualsevol pregunta abans de fer una reserva no dubti en contactar amb nosaltres.

L’esperem!


Fotografia: https://www.agendatorroella.com/ca/programacio/c/4637-fira-de-pirates-i-corsaris-a-les-illes-medes.html