Novetats

fimag 2022

FIMAG 2022

Li agrada la màgia? FIMAG 2022 ja és aquí!

L’espectacle de màgia FIMAG 2022 tindrà lloc del 3 al 5 de juny, sent ja la 10a edició que se celebra d’aquest esdeveniment.

El Festival Internacional de Màgia, és un dels esdeveniments més esperats per a totes aquelles persones fanàtiques de l’il·lusionisme i els xous de màgia.

Artistas

Adrián Vega

Adrián Vega és un dels participants que actualment té més projecció internacional. Ha estat viatjant i exhibint els seus trucs per tot els Estats Units, on ha estat, entre altres, participant en una superproducció americana a càrrec de Criss Angel, coneguda com “The supernaturalists”.

A part, durant la seva trajectòria, ha estat premiat tan nacionalment com internacionalment. Ara arriba a FIMAG per a deixar als espectadors bocabadats amb el seu xou Area52 i la inseparable companyia de la seva baralla de cartes.

Adrian Vega

Gala Internacional

La Gran Gala Internacional és l’espectacle que reuneix els cinc mags més prestigiosos del panorama en un mateix escenari, convertint-lo en el més singular i emblemàtic del FIMAG.

Durant 100 minuts l’espectador podrà admirar, gaudir, sorprendre’s, riure, espantar-se o emocionar-se amb els acudits i jocs d’improvisació de Judit Martín.

També, amb els trucs i l’il·lusionisme de Mario López de Jaén, Javi Rufo de Madrid, els Ramó&Alegria de Sant Feliu de Llobregat, Laurent Piron de Bèlgica i el mag Edgard de Santa Maria de Palautordera.

Gala Internacional

Jorge Blass

Jorge Blass, batejat com el bruixot del segle XXI, presentarà en FIMAG el seu nou xou EFÍMER live, una experiència immersiva on l’espectador és el protagonista.

Un espectacle imprescindible per als amants de la màgia, on existeix un ventall de possibilitats entre la virtualitat i el món físic increïbles.

Jorge Blass

Packs Entradas

Hi ha diferents packs a triar, segons les preferències i la disponibilitat, aquí l’única complicació serà, si no s’agafa el pack complet, saber quin espectacle descartar 😉

  • Pack 1: Adrián Vega + Gala Internacional + Jorge Blass (aquí)
  • Pack 2: Adrián Vega + Gala Internacional (aquí)
  • Pack 3: Adrián Vega + Jorge Blass (aquí)

Apartaments Sa Gavina

Per si encara li queden dubtes, l’Espai Ter on se celebra el festival es troba a tan sols 11 minuts amb cotxe dels nostres apartaments. No tardi a comprar el seu pack, les entrades volen com per art de màgia!

Pot reservar la seva estada amb nosaltres a través d’aquest enllaç