Novetats

Festival Friege

Festival Fringe Estartit de 2022

Una oportunitat de diversió a Torroella, l’Estartit.

Està pensant com passar-te la tarda a l’aire lliure a la costa brava? Li expliquem un pla que no et decebrà: podrà passar el dia al festival Fringe del 15-20 de juliol de 2022. Les joventuts musicals de Torroella de Montgrí de l’Estartit, han organitzat la vuitena edició d’aquest festival en aquesta localitat.

Els concerts es duran a terme a les proximitats dels nostres apartaments, d’aquesta manera podrà deleitarse amb un entreteniment diferent. Ja s’han viscut experiències molt interessants. En els darrers dies passats, es va poder gaudir del concert de The Miniters of Mastime un grup de música que interpreta cançons dels segles passats. A més, s’ha comptat amb l’actuació de “The Delightful Pocket Company”.

Quins concerts podrà trobar al festival Fringe?

El festival ha comptat amb el suport del banc de Sabadell i altres patrocinadors. En la recta final queden quatre concerts per celebrar. Les actuacions s’han realitzat en vuit escenaris diferents, on la música contemporània, la clàssica i el jazz s’uneixen per arribar a tots els públics.

La vetllada continuarà dimecres 20 de juliol al passeig del Passeig del Molinet  a les 19 h amb Vicente López amb la guitarra i la cantant Alba Armengou que donaran continuïtat al festival. Interpretarán una selecció de cançons programades per a l’esdeveniment que podrà veure fent clic al següent enllaç. Després Aseel Massoud, cantant  i Ahmad Dyab amb la guitarra, li mostraran l’essència espanyola del flamenc, el qual ha fusionat sons del seu país d’orígen, Siria. L’escenari on es realitza es troba a 5 minuts dels nostres apartaments.

També escoltarem a la Mar Grimalt amb les seves cançons sentides com “A dos pams del nivell de terra” i “Si arribo a ser Vell” entre d’altres. Cançons d’allò més atemporals. Pot escoltar “Si arribes a ser Vell” de Mar Grimalt fent clic en el vídeo.

Podrem escoltar més tard les cançons populars de la zona com: Tango o Pepito. Per veure més informació sobre les cançons populars fes clic a l’enllaç.

Com pot accedir al concert?

Tots els concerts del 8è Fringe Festival de Torroella de Montgrí tindran un aforament del 70%, seran gratuïts i la inscripció prèvia es necessària per accedir al recinte. Les entrades pels concerts que se celebrin a l’Espai Ter s’hauran de reservar prèviament a través del web del festival, www.fringetorroella-estartit.cat.

Durant l’estiu comptarà amb moltes oportunitats per reservar un apartament, però només unes quantes ocasions per trobar l’apartament perfecte. Reservi el seu! Mentrestant, pot mirar més activitats per fer a l’Estartit durant les seves vacances.