Activitats

sant-antoni-abat

Festa de Sant Antoni Abat

La festa de Sant Antoni Abat se celebrarà el 16 de gener

Diumenge que ve 16 de gener de 2022 tindrà lloc la festa de Sant Antoni Abat a l’Estartit. Amb ella, es vol honrar i recordar a aquest sant, patró dels animals.

És un esdeveniment que gira entorn a tots i cadascun d’ells que va ser clau per a moltes poblacions en el passat. Per aquest motiu, les activitats que es duen a terme durant la festa estan relacionades amb les mascotes.

Programació

Els actes que se celebraran seran els següents:

  • 12.00 h – Vermut concert amb Cat Klezmer Trio. A les dotze hi haurà un vermut amb música en directe en la Plaça de l’Església de l’Estartit organitzat per JJMM de Torroella de Montgrí i EMD de l’Estartit.

Cat Klezmer Trio és el grup de música que donarà la benvinguda a la festa. Els seus integrants són Xavi Pendón (clarinet i tenora), Xavi Torras (guitarra) i Jordi Aldunate (contrabaix).

  • 13.00 h – Sortida de mascotes i acompanyants. Al voltant de l’una s’iniciarà la caminada en la Plaça 1 d’Octubre de l’Estartit amb els animals fins a la Plaça de l’Església.
  • 13.15 h – Bendició de les mascotes i acompanyants. Finalment, en la Plaça de l’Església de l’Estartit es duran a terme els actes religiosos on es beneiran als presents per a conservar així la seva salut.

Organitzadors i col·laboradors de la festa de Sant Antoni Abat

L’esdeveniment ha estat possible gràcies a l’Entitat Municipal Descentralitzada de l’Estartit i la Diputació de Girona i a la col·laboració de diverses associacions. Entre elles, es troben: Amics Protectors Dels Animals (APDA), Club Hípic Estartit Mes Paguina, l’Associació animalista l’Estartit Gats i l’Associació Tir Olimpic.

Si vol més informació pot accedir al següent enllaç

Per a descarregar-se el cartell de la festa faci clic aquí


Fotografia: www.agendatorroella.com