Novetats

Exposició: Montgrí. Una història de gegants – Setembre 2019

El Museu de la Mediterrània i l’Associació d’Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí produeixen l’exposició Montgrí. Una història de gegants. La mostra, fruit d’un intens i exhaustiu treball de recerca en diferents arxius del país és comissariada per Xavier Cordomí, expert en el món de la imatgeria festiva de Catalunya. L’exposició es va inaugurar el passat 24 d’agost, coincidint amb la Festa Major de Sant Genís, i es podrà visitar fins al 13 d’abril de 2020 en el Museu de la Mediterrània.

L’exposició neix per la necessitat de fer un repàs exhaustiu de la història dels gegants de Torroella de Montgrí des de la primera data documentada fins a l’actualitat. La mostra és una mirada als fets i esdeveniments més importants en què els gegants han estat protagonistes, al mateix temps, es vol reconèixer el valuós treball de les persones que els elaboren.

A part de la mostra, trobareu activitats paral·leles per a totes les edats i d’aquesta manera incidir en la difusió i visualització dels gegants com un element important en la cultura del poble.

Si veniu a passar uns dies en algun dels nostres apartaments i us agrada el món dels gegants, no us podeu perdre aquesta fantàstica exposició de la història dels gegants de Torroella de Montgrí. Fent clic al següent enllaç podreu fer la reserva del vostre apartament: https://bit.ly/2L4STUv

Secured By miniOrange