Activitats

estartit

Excursió Parc Natural Montgrí-Medes

És un apassionat o apassionada del senderisme i li vol treure el màxim profit a la seva visita a l’Estartit? Durant la seva estada a Sa Gavina li recomanem no perdre’s la oportunitat de realitzar una excursió a un dels paisatges més destacats de la Costa  Brava. Visiti les millores cales al Parc Natural Montgrí-Medes.

Li proposem un recorregut de 9 quilòmetres de distància amb una baixa dificultat. Es tracta d’una ruta circular on iniciarà i finalitzarà al mateix lloc. Després de començar a l’entrada del parc podrà orientar-se seguint la senyalització que es troba als senyals del llarg del recorregut. Les ubicacions destacades que li proposem a la seva ruta són els següents:

Excursió Cala Pedrosa

Cala Pedrosa és una cala verge situada a una de les millors zones de la Costa Brava. Respirarà tranquil·litat i gaudirà d’un entorn únic. Envoltat de boscos i pins, podrà banyar-se a les seves aigües cristal·lines amb les espectaculars vistes de l’Illa de la Pedrosa.

Excursió Cala Ferriol

Amb un ecosistema pedregós té certa similitud amb Cala Pedrosa.  No obstant, els dos illots naturals que la protegeixen de manera natural del mar la fan extraordinària. Envoltada d’un espès bosc de pins ofereix un bany idíl·lic des de les seves cristal·lines aigües.

Durant el seu trajecte, en cas de bon temps, podrà gaudir simultàniament de les vistes del Pirineu català i del Montgrí. Immers en aquesta reserva natural connectarà amb un entorn únic molt ben senyalitzat. Podrà continuar pel Camí de Les Pedreres i prosseguir pel Camí de L’Escala per tornar al punt de partida.

Com no hi ha camins de gran complexitat i es tracta d’una ruta amb camins amples i fàcils de seguir és ideal per compartir en família, parella o grup d’amics.

És una experiència extraordinària a l’abast de les seves mans.

No s’ho perdi!