Activitats

Esport i activitats en família

Davant la platja de l’Estartit (Costa Brava) estan les illes Medes declarades Reserva Natural Protegida. Aquestes Illes són conegudes per ser un paradís per la pràctica del submarinisme. L’Estartit ofereix, siguis un expert o un bussejador principiant, molts centres de busseig  o per practicar la família la seva activitat esportista favorita durant les vacances o per iniciar-se en aquest esport.

Les illes Medes són accessibles per a tota la família mitjançant excursions organitzades des del port de l’Estartit. Les possibilitats són molt àmplies: creuers en vaixells amb fons de vidre per contemplar el fons marí, excursions per practicar snorkel o recorreguts en kayak amb guia.

Totes les activitats nàutiques poden reservar-se en el mateix port de l’Estartit a solament a 15 minuts a peu dels apartaments Sa Gavina Medes i Sa Gavina Gaudí.

L’Estartit ofereix un parc urbà de Salut situat al costat dels apartaments Sa Gavina. És un parc que disposa de diferents aparells que conformen un circuit dissenyat per la realització d’exercici físic moderat. És un circuit autoguiat que pot realitzar cada dia.

Davant dels apartaments Sa Gavina Gaudí i a pocs metres dels apartaments Sa Gavina Medes hi ha un parc infantil amb gronxadors i un ampli terreny per practicar activitats com, per exemple, el patinatge. Els joves es diverteixen en aquest parc mentre els pares poden vigilar-los des de els seients disponibles ben a prop.

L’Ajuntament organitza, durant la temporada, classes de pilates i d’aeròbic a la plaça Llevantina situada a 10 minuts a peu dels apartaments Sa Gavina Gaudí i Sa Gavina Medes.

Altres esports que s’ofereixen durant les vacances són la hípica, la vela, el golf, el vol ultralleuger,etc.

A la recepció dels apartaments Sa Gavina podem informar respecte els diferents llocs per practicar i/o per contractar aquests esports.