blog

Descobriu les millors platges i cales de l’Estartit – Juliol 2019

A l’Estartit comptem amb més de gairebé 9 km de costa rocosa que amaga precioses cales d’aigües cristal·lines, entre les quals destaquen:

-Cala Montgó: És de les cales més grans que es pot trobar a la Costa Brava. Es pot accedir fàcilment amb cotxe. Amb aigües cristal·lines, és una cala que val la pena visitar.

-Cala Ferriol: És una cala de bellesa salvatge, per accedir-hi cal caminar més d’una hora. Això sí, quan arribes val la pena l’excursió.

També trobareu 5km de platges de sorra fina i poc profundes, entre les quals destaquen:

-Platja Gran de l’Estartit: Com el seu nom indica és la platja principal de l’Estartit. Aquesta es divideix en tres platges: la platja principal o central, la platja de Griells i la platja de la Pletera. Compta amb tots els serveis i està situada davant del nucli residencial de la població, on es concentren la major part dels banyistes.

Si encara no heu reservat les vostres vacances per aquest estiu a algun dels nostres apartaments, ho podeu fer fent clic al següent enllaç i podreu gaudir així de les platges i cales que ofereix el municipi de l’Estartit: https://bit.ly/30jctT7

Per a més informació sobre platges i cales de l’Estartit consulteu el següent enllaç: https://bit.ly/2YywxAv

Secured By miniOrange