Novetats

Concert Maria Arnal i Marcel Bagés

Maria Arnal i Marcel Bagés en concert!

El proper dissabte 28 de maig tindrà lloc el concert d’aquest duo musical, que si bé va debutar en 2017 amb el seu àlbum ‘45 cervells i un cor’, ara ve a robar-nos el nostre amb ‘Clamor’, guardonat amb el VII Premi Soroll 2021 al Millor Disc Nacional de l’any.

Per a més informació cliqui aqui.

Arnal & Bagés

Aquest duo català de pop i neo R&B, barregen música i poesia, melodies ancestrals i noves sonoritats, experimentació i tradició, i bolquen tot aquest potencial en ‘Clamor’ el nou àlbum gravat entre Atenes i Barcelona.

La intensitat emocional del seu missatge tracta sobre la capacitat humana de transformació, en resposta als reptes que ens presenta el futur d’un planeta en crisi, a través del pop electrònic mutant.

L’àlbum ha estat produït per David Soler, i té col·laboradors internacionals com Kronos Quartet, Morphosis Ensemble i Holly Herndon.

Algunes de les meravelles que es podran escoltar en l’escenari són ‘Fiera de mí’, el senzill, ‘Milagro’, ‘*Meteorit ferit’, ‘Cant de la Síbil·la’ o ‘Jaque’ entre moltes altres del nou disc.

El concert es realitzarà dins del Festival Ítaca, que en el seu desè aniversari ha apostat, com porta fent els últims anys, pel millor panorama musical.

El concert

Quan?

El proper dissabte 28 de maig de 2022.

On?

A l’Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí. A tan sols 11 minuts amb cotxe de Sa Gavina Apartments!

A quina hora?

Comença a les 21h.

Li deixem a continuació el cartell oficial de l’esdeveniment amb tota la informació:

Encara li queden dubtes?

Li deixem amb el seu senzill ‘Fiera de mí’

Compri les seves entrades aquí.

També pot consultar altres concerts o activitats similars en les dates de la seva estancia prement aqui.