Novetats

concert-wasa-germà-negre

Concert amb Wasa i Germà Negre

Wasa i Germà Negre seran a la Festa Major de Sant Genís

Els grups de música Wasa i Germà Negre faran un dels concerts més destacats del programa de la Festa Major de Sant Genís. Aquests cantants representen clarament l’essència de les festes tradicionals, amb les seves adaptacions de cançons populars que fan que la diversió estigui assegurada en tots els seus actes.

El concert se celebrarà el pròxim 24 d’agost de 2021 a les deu de la nit a l’Espai Concerts de Barraques, a Torroella de Montgrí. Li recordem que des del passat 10 d’agost ia pot comprar la seva entrada a través de la pàgina web de l’Agenda d’activitats de Torroella de Montgrí i l’Estartit. Recordeu que un cop comprada haurà d’imprimir o descarregar-la en el seu telèfon mòbil per poder accedir a l’esdeveniment. El preu de l’entrada és de només 3 €. En el següent enllaç podrà accedir directament, no es quedi sense la seva!

És important destacar que l’espai estarà totalment adaptat a les mesures vigents de prevenció per a la covid-19. Per aquest motiu, es distribuirà als espectadors en diversos grups bombolla, amb un màxim de 4 persones a cada taula. A més, serà obligatori l’ús de mascareta, gel hidroalcohòlic i, sobretot, s’haurà de mantenir la distància de seguretat amb els altres assistents.

Un concert ple d’alegria que segur traurà somriures a tothom. Les tornades enganxoses de les seves cançons faran que el públic canti i gaudeixi com mai. En definitiva, tocaran música familiar, juvenil i infantil, amb balls i una posada en escena espectacular que no es pot perdre.

El veurem?

¡¡En directe són una autèntica festa!!

Apartaments Sa Gavina

Recordi que pot allotjar-se en els nostres Apartaments Sa Gavina durant aquests dies. En alguns d’ells tenim la tarifa últim minut amb entrada al matí i sortida a la tarda perquè pugui aprofitar a el màxim els seus dies a l’Estartit.

Si encara no té la seva reserva per a aquest estiu, feu clic al següent enllaç.


Fotografia: https://www.agendatorroella.com/ca/programacio/c/4826-concert-de-barraques-amb-wasa-i-germa-negre.html#lg=1&slide=0