Novetats

Comencem la temporada 2016 el 19 de març!

El pròxim dissabte 19 de març s’inicia la temporada en els nostres apartaments de lloguer a l’Estartit i es prolongarà fins al 30 de setembre.

Us recomanem visitar l’apartat d’ofertes de la nostra pàgina web on trobareu importants descomptes per a ESTADES realitzades entre el 19 de març i fins el 16 de juliol, i del 27 d’agost fins 30 de setembre.

Tenim a disposició dels nostres clients dos edificis d’apartaments de lloguer a l’Estartit – l’edifici Sa Gavina Gaudí, amb apartaments totalment equipats i amb una capacitat de fins a 8 persones; i l’edifici Sa Gavina Medes, amb una capacitat de fins a 6 persones i també totalment equipats. A més, acceptem mascotes – tant gossos com gats (Servei amb suplement), disposem de servei WIFI, i tenim a disposició dels nostres clients bressols i trones per a nens (Servei amb suplement), a més de servei de pàrquing (servei amb suplement) i personal multilingüe.

Així mateix, en l’apartat d’activitats, hi trobareu informació sobre tot tipus d’activitats per a realitzar a la zona dels nostres apartaments de lloguer – tant de forma individual com per a famílies amb nens.

Per a més informació i reserves, no dubteu a contactar-nos.