blog

Com arribar a Torroella de Montgrí-Estartit – Novembre 2019

Us pregunteu com arribar a Torroella de Montgrí-L’Estartit, a continuació us oferim les millors maneres per arribar a la població, ja sigui en transport públic o privat.

Cotxe: Torroella de Montgrí i l’Estartit (entre les dues poblacions hi ha una distància de 6 quilòmetres) són al centre de la Costa Brava, per la qual cosa estan molt ben comunicades amb la resta de les localitats costaneres, i també amb Girona, Barcelona i la frontera francesa per l’autopista AP-7 (sortides 5 o 6).

Tren:  A l’estació de Flaçà, a 16 km de Torroella de Montgrí, hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa, llevat d’alguns trens expressos com el Talgo que només s’atura a les estacions de Girona i de Figueres, a 45 i a 39 km de l’Estartit, respectivament.

A Figueres – Vilafant i a Girona hi ha l’estació de l’AVE que connecta amb París, Barcelona i Madrid a través del sistema d’alta velocitat.

Autobús: Les empreses SARFA i AMPSA tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

Avió: Els aeroports internacionals més propers a Torroella de Montgrí i l’Estartit són el de Girona-Costa Brava i el de Barcelona. El primer està situat a 51 km de Torroella i el de Barcelona a uns 150 km.

 Vaixell: El port esportiu i pesquer de l’Estartit té una situació privilegiada: protegit per la costa del Montgrí i en una zona de trànsit dels creuers que cobreixen la ruta França – Barcelona – Balears – sud d’Espanya. Al bell mig del port trobem el Club Nàutic Estartit, fundat el 1961, que abraça uns 16.000 m2, té capacitat per a més de 700 amarratges, amb embarcacions de fins a 25 metres d’eslora, serveis d’hivernatge, escola de vela i instal·lacions esportives.

 Bicicleta: Des de Torroella de Montgrí i l’Estartit podreu accedir a moltes rutes cicloturístiques i de BTT per descobrir els magnífics paratges del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter d’una forma sostenible. Algunes són trams de rutes més llargues com la Pirinexus, que arriba fins als Pirineus, o la Ruta del Ter. També trobareu d’altres que us faran descobrir la plana de l’Empordà i els seus racons més propers: Xarxa cicloturisme del Baix Empordà, Natura Local, Rutes del Consell Comarcal del Baix Empordà.

Secured By miniOrange