Activitats

cinema-montgri

Cineclub Montgrí

En aquest article ens agradaria mostrar-li un pla diferent a prop dels nostres apartaments, al Cineclub Montgrí.

Una mica d’història

El cinema, aquest setè art, que ha estat durant anys font d’inspiració, estímul i curs a la imaginació i la creativitat…

Així com el Cineclub, aquell lloc que ha estat el bressol de tardes especials amb amics, plans familiars diferents, romàntiques primeres cites i fins i tot un moment per a si mateix… Sempre ens semblaran una bona opció per a un dissabte nit.

Per això li presentem el Cineclub Torroellenc, nascut el 1976, es tracta d’una entitat que s’ha fet amb nom propi entre els clubs cinematogràfics i de prestigi després d’estar guardonat amb el premi al millor cinema club de Catalunya l’any 1983.

Vol saber més sobre la seva història? Llegeixi aquest article titulat Per amor al setè art.

     

Fotografies de Claudi Valentí

Programació Cineclub Montgrí

Dins la programació setmanal podrà trobar grans títols de cartellera del moment, amb un horari per a cada pel·lícula de divendres a dilluns. La selecció és molt variada, i hi ha opcions per a tots els gustos i públics, fins i tot per als més petits.

També tenen una programació quinzenal en què ofereixen pel·lícules V.O. (versió original) cosa que permet als més cinèfils gaudir del film en la seva projecció més autèntica i fidedigna.

Finalment, però no menys interessant, el Cineclub Torroellenc també ofereix puntualment als espectadors cinema independent o d’autor, així com documentals, donant cabuda a una programació diferent de la que ens podem trobar en un cinema multisala.

Aquí els deixem amb la programació de març: Programació Cinema Montgrí

Localització

El Cineclub Montgrí es troba a només 9 minuts amb cotxe dels nostres apartaments, per la qual cosa no s’ho pot perdre.

Gaudeixi d’una experiència única, en un Cineclub que encara que compta amb totes les últimes tecnologies i modernitats, us trasllada a aquell moment en què no existien les plataformes en streaming i només hi havia uns pocs canals a la televisió, gaudint del moment cinema, si cap, mil vegades més.