Novetats

pintura caganer

Caganer Experience

Endinsat a la tradició catalana del Caganer

El dia d’avui et presentem una activitat diferent per realitzar a L’Estartit durant la teva estada amb Apartaments Sa Gavina en aquesta època de l’any. Et convidem a visitar i conèixer més sobre la tradició catalana del Caganer i a participar a un taller de pintura diferent.

Saps què és el Caganer?

Quan parlem del Caganer parlem d’una figura típica de la tradició nadalenca catalana. Es tracta d’una figura que se situa en el pessebre més o menys amagat, de diferents materials com poden ser porcellana o fang, d’un home realitzant les seves necessitats a l’aire lliure.

Caganer Experience

Caganer.com és una empresa familiar que elabora des de l’any 1992 artesanalment caganers populars de fang, un a un i artesanalment. Amb seu a Torroella de Montgrí, es dediquen a convertir en caganers a personatges famosos del món de la política, artístics, esportius o de la ficció. Ara s’obren al públic per a brindar-te la possibilitat de pintar el típic Caganer pagès català.

Et convidem a participar en aquest taller de pintura, acaba de donar un toc personalitzat a les teves figures de fang, poden assistir tant persones majors com nens petits, persones amb i sense experiència en el món de la pintura. La sessió del taller “Caganer Experience” està guiada per Salvador Galí, un artista-actor amb una gran semblança amb el geni empordanès. Després de conèixer la història del Caganer a través de Joan Amades, de saber quin és el procés de creació de les seves figures a través del seu escultor, Marc Alós, i de saber quins són els Caganers que tenen més èxit de la mà de Sergi Alós, podràs pintar la figura i portar-te-la a casa.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a info@caganer.com Caganer.com porta 30 anys convertint Caganers en personatges famosos del món de la política, artístics, esportius, digitals o de la ficció. Per a reservar la teva plaça en el “Caganer Experience” fes clic aquí.