Activitats

Avantatges de llogar un apartament per a les seves vacances

Per començar, la planificació de les vacances. Quin tipus d’allotjament és el més adequat per a la seva família i les seves necessitats … És una decisió important.

Aquí hi ha alguns avantatges destacades en el lloguer d’apartaments de vacances amb nosaltres, ja experimentat pels nostres clients durant més dels últims 30 anys.

Sobretot, quan es tracta d’unes vacances en família, el lloguer d’un apartament és més barat que altres opcions. Un estalvi que li pot permetre a una estada més llarga.

Llogar un apartament l’hi  permet més llibertat d’espai i confort que a un altre allotjament. Acaba sent la seva casa de vacances.

Les mascotes poden venir de vacances amb vostès, ja que són benvinguts en els nostres apartaments.

Com que hi ha una rentadora a l’apartament, i es pot llogar bressol i trona, el seu equipatge és lleuger. Especialment quan està de vacances amb nadons i nens petits, és important mantenir al seu horari. Podràn cuinar el seu propi menjar al seu apartament, no estaràn lligats a cap horari fixe.

A prop dels nostres apartaments trobaràn supermercats i altres botigues.

Sense cap dubte, per la seva posició estratègica a la Costa Brava, l’Estartit és un lloc ideal per tambè visitar a altres pobles de la zona, sense haver de fer i desfer maletes.