Activitats

àrea d'activitats municipals

Tenim una nova àrea d’activitats municipals!

Parc infantil, pista de bàsquet, camp Agility de gossos, i molt més!

Gràcies al Pla d’Inversió en sostenibilitat turística de Torroella de Montgrí-L’Estartit,aquest estiu podrà gaudir d’una àrea d’activitats municipals davant dels nostres Apartaments. Fa unes setmanes vam donar a conèixer aquest pla, si s’ho va perdre, faci clic aquí!

Aquestes noves instal·lacions permetran sobretot a les famílies que s’allotgin a Sa Gavina Gaudí comptar amb un espai d’oci i d’entreteniment per a passar temps amb els seus fills i/o filles.

L’àrea d’activitats municipals, està situada en una zona oberta i verda, per la qual cosa podrà desconnectar en un racó de naturalesa en ple centre de l’Estartit.

Què trobarà en l’àrea d’activitats municipals?

Parc infantil

Ve a gaudir d’unes vacances familiars a l’Estartit? Aquesta zona serà ideal per a passar temps amb la seva família.

Al parc infantil, els nens i nenes descobriran tota mena de font de diversió: diferents models de gronxadors, un tobogan, racons per a jugar a l’aire lliure… Us ho passareu genial!

Els jocs a l’aire lliure proporcionen molts avantatges i permeten als més petits i a les més petites allunyar-se de les pantalles, animant-los a relacionar-se amb els altres d’igual a igual.

Pista de bàsquet

Li apassiona el bàsquet? Dins de l’àrea d’activitats municipals han construït una pista de bàsquet a l’aire lliure on podrà practicar aquest esport juntament amb la seva família o el seu grup d’amics i amigues.

Camp Agility de gossos

Vol millorar el vincle afectiu que té amb el seu gos? L’Agility és una excel·lent oportunitat per a fer-ho, ja que és una activitat en la qual es treballa la coordinació entre amo i mascota.

El circuit que s’ha construït dins de l’àrea d’activitats municipals està compost per diversos obstacles que el gos haurà de superar.

És un recorregut simple pensat per a divertir-se, entretenir-se i practicar esport juntament amb el seu gos, animi’s!

agility